Elektra

Elektriciteit is onmisbaar. Mensen zijn tegenwoordig omringd door elektrische apparaten.
De steeds verdergaande technologiën en luxe in woningen blijven veel Nederlanders niet onopgemerkt, steeds vaker willen mensen moderne snufjes in hun woning en het liefst is alles zo energiezuinig mogelijk. Veel nieuwbouw woningen worden daarom standaard al voorzien van zorgvuldig ontworpen elektrotechnische voorzieningen die voldoen aan uiteenlopende behoeften en flexibel zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

Ook het leveren en installeren van zonnepanelen behoort tot onze werkzaamheden!
JGM INSTALLATIETECHNIEK helpt u graag bij de keuze van de juiste installatie!

Onze monteurs hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de nieuwste voorzieningen. U weet bij JGM INSTALLATIETECHNIEK zeker dat uw installatie aan alle laatste voorschriften voldoet en vakkundig wordt onderhouden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven elke klant naar zijn wens behandelen. Of het nu gaat om een kleine of grote aanpassing in uw woonhuis, alle mogelijkheden zijn aanwezig!

Zonnepanelen
Energiebesparing is een hot item en zonnepanelen zijn hier het ultieme voorbeeld van! Zonnepanelen vangen (zon)licht op en zetten dit om in elektriciteit.
Zelfs bij bewolkt weer leveren zonnepanelen dus energie op en hoe meer de zon schijnt, hoe meer energie dit oplevert! Door middel van een omvormer wordt de opgevangen elektriciteit geschikt gemaakt voor gebruik in huis. De opgevangen elektriciteit zorgt er dus voor dat de energierekening naar beneden gaat.

Dit kan er voor zorgen dat u, in plaats van energie verbruikt, energie terug levert aan het energienet met een creditfactuur van de energiemaatschappij aan u als gevolg! Bovendien worden zonnepanelen zeer aantrekkelijk geprijsd, en dat maakt de terugverdientijd van zonnepanelen zeer interessant. En er komen steeds vaker verzoeken en vragen binnen over “de lichttoepassing van de toekomst”.

Contact opnemen