Koeling

Warme zomers zijn een genot voor iedereen. Buitenshuis met familie en vrienden. Na zo’n soms inspannende dag is het prettig om thuis te komen in een koele en comfortabele leef en/of slaap omgeving.

Een door JGM INSTALLATIETECHNIEK berekende, geïnstalleerde en werkende airco systeem voor particulier gebruik kan hieraan meewerken.

Particulier gebruik van een airco:

Het pakket van JGM INSTALLATIETECHNIEK kenmerkt zich door vele modellen en uitvoeringen en biedt voor elke toepassing de juiste airco systeem.

Belangrijk voor uw keuze is onder meer de vraag of u één (single-split) of meerdere ruimtes (multi-split) wilt koelen of verwarmen.

Interessant is het verbruik wanneer je als particulier een vaste airco in wilt plaatsen. Natuurlijk is dat verbruik afhankelijk van de ruimte die gekoeld moet worden, het type airco dat je wilt laten installeren en het geldend stroomtarief.
JGM INSTALLATIETECHNIEK is gespecialiseerd in airco’s voor particulier gebruik. Voor elk type woning en voor elk type ruimte kunnen wij een op maat gemaakte oplossing aanbieden. En zo bijdragen aan een voor u gewenst leefklimaat.

Contact opnemen