Loodgieterwerken

JGM INSTALLATIETECHNIEK heeft vakkundige loodgieters in dienst voor het renoveren van badkamers, het verhelpen van lekkages en verstoppingen en het aanleggen van leidingen.

Bij ons kunt u rekenen op een snelle service, vakmanschap en een scherpe prijs.

Leidingwerk
Het aanleggen van leidingen is specialistisch werk.U wilt immers geen klapperende leidingen of een te zachte straal uit uw douchekop. Wij raden u daarom aan de reparatie of de aanleg van leidingen door een ervaren loodgieter te laten uitvoeren. U kunt daarvoor prima bij JGM INSTALLATIETECHNIEK terecht. Ook het aansluiten van sanitair op het leidingnet is bij ons in goede handen.

De vakkundige loodgieters van JGM INSTALLATIETECHNIEK plaatsen uw badkamer, verhelpen lekkages en verstoppingen en leggen leidingen aan volgens de nieuwste technieken.

Badkamerrenovatie
Wij verbouwen al jaren badkamers tot volle tevredenheid van onze klanten. De loodgieters van JGM INSTALLATIETECHNIEK plaatsen al uw sanitair, leggen leidingen aan en installeren uw ventilatie en handdoekradiator deskundig. Zo hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor het compleet renoveren van uw badkamer. Heeft u nog geen idee welke douche, toilet, wastafel, bad of meubel u wilt laten plaatsen?

Lekkage
Een lekkage brengt veel ongemak met zich mee, zo is het mogelijk dat uw interieur wordt aangetast of u geen beschikking meer heeft over warm water. Wij begrijpen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden. Wij beschikken over veel ervaring, de nieuwste technieken en apparatuur om uw lekkage snel te verhelpen.

Verstopping
Loopt uw afvoer of riolering niet goed meer door? Dan heeft u last van een verstopping, ook hiervan kunt u veel hinder ondervinden. Onze bekwame loodgieters zijn 100% thuis in het ontstoppen van uw leidingen. Dankzij onze expertise op het gebied van loodgieterswerk is de oorzaak van de verstopping snel gevonden.

Contact opnemen