Airconditioning – Zakelijk

Airconditioning:
De meest toegepaste airconditioning systemen zijn de zogenaamde splitsystemen. Deze zijn opgebouwd uit een koeler welke binnen in de ruimte wordt geplaatst en een koelmotor die buiten (bijv. op het dak) wordt geplaatst.

De hiertussen gemonteerde koelleidingen waardoor koudemiddel stroomt maken de werking van een airconditioner mogelijk. Splitsystemen worden veelal toegepast in kantoorruimtes en winkels. Deze vele verschillende situaties vragen om een passend model airconditioning. De bijbehorende producten, zijn:

Airconditioning specialist:
JGM Installatietechniek B.V. is specialist op het gebied van klimaatbeheersing met behulp van warmtepompsystemen en airconditioning. Wij zorgen voor een prettig klimaat in iedere situatie. Gespecialiseerd in VRF systemen voor kantoor, hotels, sportscholen etc.

Iedere situatie is uniek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij in elke situatie het juiste airconditioning systeem adviseren waarbij we steeds naar de beste oplossing zoeken. Omdat energiebeheersing en -besparing hierin een belangrijke rol spelen, volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmte- en koudetechniek

Contact opnemen