Elektra – Zakelijk

Elektra: Blijvend vernieuwend

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Bijna overal zitten tegenwoordig elektrische of mechanische onderdelen in.
Onze vakmensen zorgen ervoor dat ze bijblijven in deze razendsnelle ontwikkelingen, zodat u er als klant vanuit kunt gaan dat u over de juiste kwaliteit elektra beschikt.

Omdat JGM Installatietechniek niet alleen in elektrotechniek de hoogste kwaliteit biedt, maar ook op installatiegebied én voorop loopt in duurzame ontwikkelingen, kunt u er zeker van zijn dat u bij JGM Installatietechniek het totaalpakket vindt wat voldoet aan uw wensen.

Verlichting:
U wilt graag een fijne sfeer creëren in uw bedrijfspand. Aangezien verlichting een aanzienlijk deel van het totale energieverbruik uitmaakt, is het een goed element om op te besparen.
Duurzame verlichting heeft een langere levensduur, minimaal energieverbruik en is goed voor het milieu.

Gebouwautomatisering:
Met één druk op de knop alle verlichting in uw bedrijfspand uitschakelen? Per ruimte de temperatuur regelen? Met huisautomatisering ontstaat er een intelligente leefomgeving. Het verhoogt niet alleen uw comfort en veiligheid, u kunt met deze technologie ook energie besparen. Het maak uw  bedrijfspand nog slimmer en duurzamer!

Beveiliging:
Veiligheid is een belangrijk onderwerp. Of het nou gaat om het voorkomen van ongewenste toegang tot uw bedrijfspand of om brandveiligheid. U wilt zich veilig voelen. Maar ook wilt u uw werknemers een gegarandeerde veiligheid bieden, met bijvoorbeeld avondwerk. JGM Installatietechniek maakt het mogelijk om voor iedere situatie een passend alarmsysteem te realiseren.

Contact opnemen